Андрей писал(а):ОКСАНА
Так это не нормативы маленькие, а ВЫ - сильная!!!
Андрій, назвіть хоча б один вид спорту, крім альтернативних федерацій пауерліфтингу, де навіть при хороших фізичних даних, можна прийти на змагання і без підготовки виконати МС?? Ще й поставити рекорди Європи?? В важкій атлетиці, боротьбі, боксі, спортивній гімнастиці, легкій атлетиці - ніяка генетика не допоможе отримати навіть третій розряд без тривалої підготовки.
Андрей писал(а):Вопрос в другом, Что Вам дала корочка МС IPF по сравнению с корочкой МС GPU или AWPC, где ВЫ являетесь рекордсменкой Европы как в сумме, так и в отдельных упражнениях? Вы - достаточно титулованная спортсменка, а выступаете ТОЛЬКО на тех соревнованиях, которые проводятся в вашем городе или в соседних областях... Вы всё делаете за свои деньги и не можете себе позволить выехать на международные соревнования... и никому нет дела до того, какое место Вы там можете занять... ИХМО.
По-перше, я ніяка не титулована спортсменка, я новачок! На міжнародні змагання я ще не їздила по тій причині, що нема наразі того результату, з яким не встидно буде виступати на міжнародних змананнях. А не тому, що грошей нема. Корочка МС в ФПУ сприяє тому, що наприклад всі витрати на ЧУ по жиму в Мукачево мені оплатив спорткомітет. І наступні всі змагання обіцяють оплачувати